Romeo Trevis deprimiran Srbijom

Američki košarkaš u timu Zadra, koji u subotu igra sa Radničkim u Kragujevcu, ceo dan objavljuje "žalopojke" na svom Twitter profilu.

62
A- A A+

Ekipa Zadra u petak uveče je doputovala u Kragujevac, posle 11 sati vožnje autobusom.

Samo putovanje, kao i propratne aktivnosti, posebno teško su pale Romeu Trevisu (27), koji se tokom dana žalio baš na sve i svašta.

Amerikancu se prvo nije dopao restoran "Ribarska kuća", negde u Srbiji, gde su se Zadrani zaustavili da ručaju.

"Pogledajte kako tragično izgleda ovo mesto", napisao je Trevis na svom Twitter profilu i priložio dve fotografije.

Košarkaš rođen u Ejkronu (Ohajo), poznat kao prijatelj Lebrona Džejmsa i njegov saigrač iz srednjoškolskih dana, nakratko se odobrovoljio posle ručka.

"Uh, brzo sam ovo pojeo. Nije bilo tako loše".

Međutim, četiri-pet sati kasnije, Zadrov autobus stigao je na odredište, u Kragujevac, gde se Trevis totalno razočarao u hotelski smeštaj.

"Hotelska soba u Srbiji", postavio je novu fotografiju, uz dodatni komentar "SMH", što u slengu, otprilike, znači "ostao sam bez teksta".

"Ušao sam ovde posle 11 sati vožnje, a odmah sada imamo i trening. Odmah sada..."

Da Trevis generalno nije najzadovoljniji svojom trenutnom situacijom govori i "tvit" koji je poslao košarkašu PAOK-a Vilijamu Hečeru.

Ovaj je postavio fotografiju pogleda na Solun i Egejsko more koji se pruža iz kuće u kojoj je smešten, a Trevis mu odgovorio:

"J..ite se i ti i tvoj pogled hahaha".

Valja istaći i poruku koju je Romeo Trevis istakao u vrhu svog profila, kao svojevrsno upozorenje ljudima koji ga prate: "Izvinite zbog onoga što jesam i zbog onoga što nisam".

Radnički (skor 5-5) i Zadar (3-7) sastaju se u okviru 11. kola ABA lige, u subotu od 17 časova.

(MONDO, foto: twitter.com/RomeTrav, MN Press)

Povezano

Sve vesti