Bjelogrlić: Nisam želeo nastavak "Montevidea"

Režiser i glumac Dragan Bjelogrlić priznao je da se pribojavao snimanja drugog dela filma "Montevideo, Bog te video". Novih devet epizoda serije kreću od 13. januara. Premijera nastavka filma u aprilu.

4
A- A A+

"Dugo sam ubeđivao producenta da ne snimamo nastavak, jer sam mislio da je teško nastavljati nešto. Mnogo nam je trebalo da napravimo nešto što i ne liči na nastavak, već je umetničko delo za sebe. Mogu vam reći da imam veću tremu pred drugi deo filma, nego pred prvi", rekao je Dragan Bjelogrlić najavljujući premijeru nove epizoda serije.

Prva od devet novih epizoda TV serije "Montevideo, Bog te video" biće premijerno prikazana 31. decembra na Prvom programu RTS u 20 časova. Devet novih epizoda, zajedno sa reprizom prve, biće emitovane na programu RTS 1 od 13. januara, svake nedelje, u 20 časova.

Novih devet epizoda TV serije, koje nose zajednički naslov "Na putu za Montevideo" opisuje samo putovanje naših reperezentativaca od Beograda do Montevidea i predstavlja materijal koji neće ući u drugi film.Snimanje drugog dela filma se privodi kraju i on bi trebalo da bude premijerno prikazan u aprilu 2013. godine, a potom će i to biti pretvoreno u seriju. U ovom momentu iza ekipe multimedijalnog projekta Montevideo bog te video su tri godine snimanja. Za glumce koji su igrali fudbalere još šest meseci više, koliko su imali sportske treninge.

"Bilo je raznih momenata, ali se ništa nije prmenilo, osim što su se naši odnosi pozitivno nadogradili. Na setu sve funkcioniše kao u zdravom fudbalskom savezu. Postoje uzajamna podrška i poverenje. Prosto je neverovatno da se nas 11 momaka između 20 i 30 godina nismo ozbiljnije posvađali za ove tri i po godine, a bili smo i dva meseca zajedno na putovanjima", rekao je Viktor Savić, koji tumači lik Milutinca.

U novim epizodama imaćemo prilike da gledamo i nove glumce. Ekipi fudbalera se pridružuje Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalskog profesionalca Ivice Beka. Ulogu u seriji je ostvarila naša poznata manekenka Nataša Vojinović, a gledaćemo još i poznatu hrvatsku glumicu starije generacije Božidarku Frajt, njenu ćerku Bojanu Gregorić, zatim Gorana Navojca i Filipa Šovagovića, slovenačkog glumaca Alžana Pelesića kao i Grka Tzortzoglou Stratos.

(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti