Monika Beluči u Banjaluci: Snimaću sa Kustom

Lepa glumica razgovarala sa Dodikom, najavila snimanje filma u Trebinju sa Emirom Kusturicom i rekla da se ne oseća kao najlepša žena na svetu.

25
A- A A+

Monika Beluči sletela je sa oko pola sata zakašnjenja, oko 13.30 časova na banjalučki aerodrom Mahovljani, gde su je sačekale brojne novinarske ekipe, ali i par desetina fanova željnih da je vide ili se slikaju sa njom. U odboru za doček bio je i proslavljeni režiser Emir Kusturica, koji će ugostiti Moniku na svom Kustendorfu kasnije tokom dana.

Nasmejana, doterana i nestvarno lepa – ovako je Moniku opisao reporter MONDA koji je imao čast da je među prvima vidi.Pogledajte fotogaleriju!

Lepa glumica, glamurozna u crnoj bundi i sa tamnim naočarima, nije se zadržala na aerodromu niti obratila prisutnima, već je odmah sela u automobil i produžila ka Palati predsednika, gde je u njenu čast postavljen crveni tepih. Nakon sastanka sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, rekla je da je veoma srećna što je u Banjaluci.

"Vaš predsednik je veoma šarmantan i energičan čovek", rekla je Monika i nasmejala se kada su je novinari pitali kako je uspela da odoli tom šarmu. Skromno je reagovala i na pitanje o svom izgledu.

"Kako je to biti najlepša žena na svetu", pitali su novinari, a Belučijeva rekla da uopšte ne razmišlja o sebi na taj način.

Kusturica je izjavio da će u maju u Trebinju početi snimanje filma "Ljubav i rat" sa lepom Italijankom u glavnoj ulozi, i da je u realizaciji projekta važnu ulogu imao i Dodik.

"Kusturica je čovek kojem sam veoma zahvalan na današnjem danu. Ovo je najbolja moguća promocija za Banjaluku i RS u svetu", rekao je predsednik RS.

Belučijeva u planu ima još posetu Višegradu. Krajnja destinacije njene balkanske "turneje" je Mećavnik, gde će jedna od najlepših žena sveta biti gošća Emira Kusturice na Kustendorfu.

(Tekst i foto - MONDO)
Tagovi:

Povezano

Sve vesti