Stanko Crnobrnja na čelu TV Avala

Upravni odbor nove, TV "Avala" saopštio je da je na rukovodeće mesto te televizije izabran komunikolog i poznati televizijski reditelj i producent prof. dr Stanko Crnobrnja.

0
A- A A+
Upravni odbor TV "Avala" saopštio je da je na rukovodeće mesto te televizije izabran komunikolog i poznati televizijski reditelj i producent prof. dr Stanko Crnobrnja.

Na mesto direktora projekta TV "Avala" Crnobrnja je došao posle neposrednog završetka "postavljanja" RTV "Atlas" u Podgorici gde je, takodje, rukovodio celokupnim projektom osnivanja ove nacionalne, stereo, radio i TV mreže, navedeno je u saopštenju.

Crnobrnja je, pre ove dve TV mreže, postavio IN TV, prvu digitalnu TV mrežu na Balkanu, kao i "Novi Treći kanal" u Beogradu.

U okviru TV "Avala", Crnobrnja će rukovoditi svim aspektima projekta koji obuhvataju ljude, program, tehniku, vizuelni identitet, marketing, finansije, promociju i plasman.

TV Avala dobila je na konkursu nacionalnu frekvenciju, a još nije poznato kada će početi sa emitovanjem niti kakav će profil programa imati.

(Tanjug)

Povezano

Sve vesti