Ceca u Sofiji: Gde je publika?!

Folk zvezda Ceca Ražnatović održala je koncert u Sofiji pred 10.000 ljudi, iako su očekivanja organizatora bila daleko veća, prenosi domaća štampa.

0
A- A A+
Folk zvezda Ceca Ražnatović održala je koncert u Sofiji pred 10.000 ljudi, iako su očekivanja organizatora bila daleko veća, prenosi domaća štampa.

Iako je najavljivano da će koncertu prisustvovati oko 70.000 ljudi, Ceca je pevala na polupraznom stadionu "Vasil Levski".

Njeni menadžeri su za slabu posetu okrivili bugarske organizatore, koji su loše izreklamirali nastup najveće srpske folk zvezde.

List "Blic" je preneo da je stadion bio "sablasno prazan", i dok iz svakog kafića i automobila u Bugarskoj trešte Cecini hitovi, ekipa lista nigde nije videla bilborde koji najavljuju koncert, pa čak ni plakate.

"Kurir" je preneo da je razlog za prazne tribine bila činjenica da je koncert bio zakazan za radni dan, kao i da su se u isto vreme održavala dva velika fudbalska meča.

Kraljica srpskog folka nije bila obeshrabrena time, već je pevala svoje hitove i igrala zajedno sa publikom, a kao specijalni gost na koncertu pojavio se kontroverzni bugarski pevač Azis.

Azis je oko sat vremena paradirao u suknjici, kompletno našminkan, a Ceca je otkrila medijima da će verovatno biti kuma na njegovom venčanju sa drugim muškarcem.

Ceca je dodala da je oduševljena Bugarskom, u kojoj je nastupala i sa svega 16 godina.

"Bila sam i kod gradonačelnika Sofije Bojka Borisava, koji je moj veliki obožavatelj. Dodelio mi je zlatnu medalju kao znak zahvalnosti bugarskog naroda" rekla je pevačica uoči koncerta.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti