Kristijan Golubović se oženio u zatvoru

Kristijan Golubović, jedan od najpoznatijih beogradskih "žestokih momaka", oženio se u četvrtak u zatvoru "Zabela" kod Požarevca.

0
A- A A+
Kristijan Golubović, jedan od najpoznatijih beogradskih "žestokih momaka", oženio se u četvrtak u zatvoru "Zabela" kod Požarevca, prenosi list "Kurir".

Golubović (36) se oženio svojom devojkom Suzanom Milojković u "velikom stilu", u prisustvu najbližih prijatelja i kumova.

"Sad si moj i Božji, gotov si", rekla je nevesta, na šta je mladoženja odgovorio "ma, mene ni policija nije mogla da uhvati".

Mladenci su razmenili "svarovski" burme vredne 1.500 evra, ispod zastave koja je krasila venčanja Željka Ražnatovića Arkana, Djordja Božovića Giške i drugih.

Mladu je do "Zabele" dovezla limuzina duga 15 metara, u kojoj se svojevremeno vozio kralj popa Majkl Džekson, a pratila ju je kolona džipova.

Nakon zakuske i sečenja torte, Kristijan je preneo mladu preko praga, pravac u jednu od "soba za ljubav", na opšte odobravanje prisutnih.

Roditelji mladenaca nisu prisustvovali svadbi u zatvoru, ali je Kristijan objasnio da je to zbog toga što čekaju "pravu" svadbu za dve godine, kada on bude odslužio kaznu zbog reketiranja.

Svatovi su slavlje nastavili u jednom od beogradskih noćnih klubova, uz muziku i igru do zore.

(MONDO)


Povezano

Sve vesti