Prva sinhronizacija američke serije u Srbiji

I to smo dobili - sinhronizovani igrani strani program na jednom domaćem kanalu. Onome što se dobar deo naše javnosti dugo čudio i smejao (na primer - gledanje "Dinastije" na nemačkom jeziku, "Ramba" na italijanskom, "Kuma" na madjarskom jeziku...) od sada možemo da se bavimo i u Srbiji, s obzirom da je TV Košava prva uvela sinhronizaciju jedne američke tv sapunice.

0
A- A A+
I to smo dobili - sinhronizovani igrani strani program na jednom domaćem kanalu.

Onome što se dobar deo naše javnosti dugo čudio i smejao (na primer - gledanje "Dinastije" na nemačkom jeziku, "Ramba" na italijanskom, "Kuma" na madjarskom jeziku...) od sada možemo da se bavimo i u Srbiji, s obzirom da je TV Košava prva uvela sinhronizaciju jedne američke tv sapunice.

Radi se seriji "Muški svet" ( u originalu Men Behaving Badly )koja se emituje svakog radnog dana od 20 časova. Ovoj osrednjoj komediji, glasove su pozajmili Milan Čučilović, Marko Živić, Dušica SInobad, a glavni junaci se umesto "Džon i Džordž" zovu Kole i Zlatko.

Zanimljivo je da nisu sinhronizovani samo glasovi glumaca, već i zvuci "sa strane", tako da se ponekad u daljini u nekim scenama u kojima se vidi radio aparat može čuti i neka domaća "pevaljka".

(Mondo)Povezano

Sve vesti