Varda: Plače mi se zbog povrede

Srpski centar u sastavu Real Madrida Ratko Varda u utorak je završio sezonu kidanjem ligamenata levog kolena, u meču 9. kola D grupe ULEB kupa protiv ruskog Uniksa (77:61). Ima sportista koji posle takve povrede sačuvaju pozitivan duh, ali Varda se oseća kao čovek kom su sve ladje potonule.

0
A- A A+
Srpski centar u sastavu Real Madrida Ratko Varda u utorak je završio sezonu kidanjem ligamenata levog kolena, u meču 9. kola D grupe ULEB kupa protiv ruskog Uniksa (77:61).

Ima sportista koji posle takve povrede sačuvaju pozitivan duh, ali Varda se oseća kao čovek kom su sve ladje potonule.

"Ne znam šta bih rekao. Ako se neko u ovom trenutku oseća loše, to sam sigurno ja. Neću moći da pomognem timu u prvenstvu, Kupu i ULEB kupu. Ne znam, najradije bih plakao, iako pokušavam da ostanem 'kul'", prenosi izjavu Varde sportski list "Marka".

Nekadašnjeg centra Partizana, Detroita, Vašingtona i Bešiktaša očekuje operacija, a onda pauza koja će potrajati izmedju osam i deset meseci! Težak udarac za igrača koji je jesenas prvobitno potpisao za Real na mesec dana, a onda morao da zasluži duži ugovor, koji ističe na kraju sezone.

"Sezona je za mene završena. Moram da dovedem glavu u red, sačekam operaciju i onda dam sve od sebe da se rehabilitujem. Mislim da je Real najbolji tim u Španiji i nadam se da će i bez mene stići do barem jednog trofeja", rekao je Varda.

Na devet mečeva ULEB kupa on je prosečno beležio 7,6 poena i 4,3 skoka.

(MONDO, foto: MN Press)

Povezano

Sve vesti