VB: "Izleteo" kaskader

Gledaoci iz četiri zemlje su SMS glasovima odlučili da u kući Velikog Brata više ne zaslužuje da ostane Uroš Ćertić. Priznao da se malo zaljubio u Soraju... Novi nedeljni zadatak: Balkan song contest 4!

33
A- A A+

Prošle nedelje ukućani su imali redovne i vanredne nominacije, ali su ove prvi put oni odlučivali ko će se naći na listi za izbacivanje, pa su najviše negativnih glasova dali Maji Nikolić, blizancima i Slavku, dok se Uroš u nepoželjnom društvu našao po kazni.

Voditeljka Marijana Mićić je prvo "kamen sa srca" skinula Slavku, a ispunila je i Avi želju, pa je njen novi "prijatelj" Željko ostao, kao i njegov brat Žarko. Iako je Vendi smatrala da i "džin" i Mario Marko del Tintoreto treba da napuste kuću, publika je presudila.

Treći izbačeni je Uroš!

"Između mene i Ave se nije ništa desilo. Jedva čekam da vidim kako je montirano i urađeno. Nisam o njoj ružno pričao. Pokušao sam da objasnim da smo prijatelji...", pravdao se Uroš ali ga je publika prekinula sa "uuu".

"Verujem da zbog vaših montaža više nemam devojku", dodao je on, a na pitanje šta se to dešava sa Sorajom, kaskader je razvukao širok osmeh i priznao da se i malo zaljubio u nju.

"Kada je Sara ušla - sve se promenilo. Razlika između nje i Ave je u inteligenciji, kako razgovara, izgleda, pristupu, svemu... One su nebo i zemlja."

Na snimke "jorgan planine" se samo nasmejao i pohvalio kačketom koji mu je poklonila Sara.

Pogledajte.

OSKARA ZA TOPA

Ukućani nisu prošli nedeljni zadatak, ali je zato Dragutin Topić uspeo u tajnom, i za sve obezbedio luksuzan budžet.

Atletičar kao "ubačeni element" je uspeo da sve obmane iako se to "kosi sa njegovim moralim načelima".

"Nisam ponosa na to što sam uspeo da ih ubedim da sam i ja bio među miševima, ‘borio’ se sa zmijama, jeo iznutrice...", rekao je Top.

"Ja mislila da je on hrabar čovek. Oskara za Topa", rekla je Maja kada je saznala istinu, ali mu je na kraju ipak čestitala jer će imati i da jedu i piju.(MONDO)

Povezano

Sve vesti