Ubio se na stadionu FK "Borac" u Zemunu

N. M. (28) došao sa društvom na rekreaciju na stadion FK "Borac" u Zemunu i izvršio samoubistvo

3
A- A A+

Mladić N. M., star 27 godina, u utorak uveče je pucao sebi u glavu na terenu Fudbalskog kluba Borac u Zemunu. Oko 21.30 časova N. M. je izvadio pištolj i ispalio sebi metak u slepoočnicu. Ranjeni mladić prevezen je u Urgentni centar, gde je nešto kasnije, od zadobijenih povreda i preminuo, pišu "Novosti".

Očevici ovog događaja kažu da je mladić na fudbalski teren došao sa još nekoliko drugara i da su rekreativno trčali po stadionu. U jednom trenutku, N. M. se izdvojio iz grupice i ostao sam.

"Čuo sam neki jak zvuk, kao kada se ispali petarda. Okrenuli smo se i videli grupicu mladića koji su džogirali kako jure ka svom drugu i viču da zovemo Hitnu pomoć. Dotrčali smo do nesrećnog momka, koji je krvario, ali je tada još disao. U ruci je imao pištolj i tog trenutka smo shvatili da je pokušao da sebi oduzme život", kaže očevidac, koji se u trenutku pucnjave nalazio na istom terenu i trenirao sa svojim kolegama iz ragbi kluba.

Momci koji su bili na stadionu pozvali su Hitnu pomoć, koja je povređenog mladića odvezla u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Lekari su se skoro dva sata borili za njegov život, ali, nažalost, nisu uspeli da ga spasu, pišu "Novosti".

(MONDO/Ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Sve vesti