Još malo karata za Balaševića

Poslednji kontigent karata za koncert novosadskog kantautora Đorđa Balaševića na Kalemgdanu pušten u prodaju u ponedeljak (danas).

0
A- A A+

Poslednjih 5.000 ulaznica za koncert Đorđa Balaševića u petak, 24. maja na Kalemegdanu, od danas su u prodaji širom Srbije i regiona.

Ulaznica za tribinu na Kalemegdanu više nema, a i ulaznice za "Fan pit", dakle ispred same bine, gotovo da više nema, saopštili su organizatori.

Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena...), kao i u u većim poslovnicama Raiffeisen banke, po cenama od 1.990 i 2.590 dinara za prvu i drugu zonu partera, i 3.200 dinara za mesta ispred bine.

Na Kališu će biti stavljena bina od čak 44 metra širine i 17 metara visine! Bina će biti opremljena velikim video ekranima kako bi svi posetioci mogli da uživaju u najboljim koncertnim detaljima koje će snimati nekoliko kamera visoke rezolucije.

Na bini će biti postavljena posebna rasveta i scenografija koja prati estetiku Panonske mornarice, Balaševićevog orkestra koji broji više oko 20 članova među kojima su tamburaši, ritam sekcija, gitara, kontrabas, violina, saksofon i Aleksandar Dujin za klavirom.

Zvuk koji se postavlja u parku preko puta Kule Nebojša je marke Adamson i to poslednje generacije, proizveden pre manje od godinu dana, jedan od najboljih i najskupljih na svetu, na kojem insistiraju velike svetske zvezde poput Pola Makartnija.

(MONDO)
Sve vesti