H&M i u Novom Sadu

Prvi prodajni objekat svetski poznatog modnog brenda "H&M" u Novom Sadu biće otvoren na proleće sledeće godine.

1
A- A A+

Ova kompanija svoj maloprodajni objekat otvoriće u Tržnom centru "BIG Cee" i, kako najavljuju, Novosađanima i Vojvođanima ponudiće vrhunsku modu i kvalitet po pristupačnim cenama.

U petak, 10. maja, tržni centar "BIG Novi Sad" potpisao je ugovor s kompanijom "H&M", jednim od najvećih svetskih imena u svetu modne maloprodaje, a pridružiće se na proleće 2014. godine - rekao je Robert Jahav, direktor "BIG Si Srbija", prenose "24 Sata".

Tržni centar "BIG" prostire se na 42.000 kvadratnih metara, a trenutno je u funkciji samo jedan deo, dok će u četvrtak, 30. maja, biti otvoren drugi deo tržnog centra u koji će se useliti predstavništva poznatih brendova.

Kako je najavljeno, svi kapaciteti tržnog centra biće popunjeni do oktobra 2013. godine, kada se završava poslednja faza završnih radova.

Novosađanima će na raspolaganju biti prodavnice obuće, odeće, asesoara, kozmetike, nameštaja i opreme za kuće i stanove, ali i knjižara. "BIG Novi Sad" je počeo s radom u oktobru 2012, kada je bilo oranizovano i otvaranje.

(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti