EL: Papalukas MVP, Rakočević najbolji strelac

Organizator igre ruske ekipe CSKA Teo Papalukas proglašen je najkorisnijim igračem Evrolige ove sezone, dok je srpski reprezentativac Igor Rakočević dobio priznanje za najboljeg strelca.

0
A- A A+
Organizator igre ruske ekipe CSKA Teo Papalukas proglašen je najkorisnijim igračem Evrolige ove sezone, na svečanosti koja je održana u koncertnoj hali Megaron u Atini, veče uoči velikog finala u kojem će snage odmeriti upravo Moskovljani i Panatinaikos.

Mesto u prvoj petorki najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja našli su Huan Karlos Navaro iz Barselone, Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos), Trajan Lendon, član CSKA, Luis Skola (Taukeramika) i centar Makabija Nikola Vujčić.

U drugu postavu Evrolige izabrani su srpski reprezentativac iz redova Taukeramike Igor Rakočević i njegov klupski kolega Pablo Pridjioni, Matjaž Smodiš (CSKA), Ramunas Šiškauskas, košarkaš Panatinaikosa i Lazaros Papadopulos, član Dinama iz Moskve.

Igor Rakočević dobio je i priznanje za najboljeg strelca Evrolige u sezoni 2006/2007, Dimitis Dijamatidis je proglašen za najboljeg odbrambenog igrača, dok je igrač Huvetuda Rudi Fernandez poneo laskavu titulu najbolje mlade nade.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti