• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkonjiću priznanja za razvoj infrastrukture

Izvor Tanjug

Ministar Milutin Mrkonjić primio je u Priboju i Prijepolju plakete za doprinos razvoju infrastrukture u tom kraju.

Primajući plakete ministra saobraćaja je rekao da je Vlada Srbije je dužna da stvara dobre uslove za život građanima širom Srbije.

Mrkonjić je obilazeći gradilišta u Priboju poručio da se razvojem infrastrukture podržava i turizam u tom kraju i da je posebno važan put u izgradnji od Priboja do Čajetine, kojim će se skratiti put od Priboja do Zlatibora za čitavih tridesetak kilometara.

Obrativši se okupljenim građanima, ministar je naglasio da država treba da podrži razvoj turističkih potencijala Pribojske banje, gde je planirana izgradnja novog hotela i velnes centra, što je i velika podrška privredi ovog kraja.

Mrkonjić je napomenuo da je posebno značajno što se ovi objekti grade iz sredstava opštinskog budžeta.

Ministar saobraćaja je rekao da je pribojski FAP nekada bio poznat u celoj Evropi po svojim vozilima, da su građani tog dela Srbije bili poznati majstori i dodao da bi privreda tu opet mogla da se razvije.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović je zahvalio ministru i rekao da je taj kraj imao podršku Mrkonjića i u prošlom mandatu, iako Rvović tada nije pripadao koaliciji koja je činila Vladu.

"Ministar je pokazao i na ovaj način da mu partijska pripadnost i najbližih saradnika nije bitna kada je u pitanju posao i interes građana", naglasio je Rvović.

U nastavku posete Raškoj oblasti ministar Mrkonjić je bio i u Prijepolju i Novoj Varoši, gde je obišao rekonstruisane saobraćajnice, sportske objekte i druge infrastrukturne objekte u izgradnji.

Rastajući se od građana tog kraja, Mrkonjić je obećao da će Vlada Srbije i njegovo ministarstvo i dalje pomagati izgradnju infrastrukture i sve projekte čija će izgradnja uticati na njihov bolji život.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

djoxx

zasto ovaj covek nije u penziji??

dt

Tragikomicno

special image