Činilo se da eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Černomoreca nije jedini problem za Crvenu zvezdu u četvrtak uveče.

Filip Mladenović, koji na poziciji levog beka menja povređenog Nikolu Mijailovića, svlačionicu je posle utakmice napustio sa zavojem oko noge, šepajući.

Dan kasnije, Čačain se pojavio na treningu, trčkarao je sa Lukom Milunovićem i Filipom Kasalicom odvojeno od ostatka ekipe koja je igrala u četvrtak, a po izlasku sa pomoćnog terena "Marakane" rekao je:

"Mislim da ću biti dobro, da je u pitanju samo udarac. Trebalo bi da mogu da igram u nedelju".

Za razliku od njega, mnogo nezadovoljniji u svlačionicu se vratio Milunović.

Ofanzivni vezista crveno-belih u jednom trenutku treninga pao je kao pokošen, kada ga je lopta pogodila u nogu. Bilo je to nakon bezazlenog dodavanja Vukana Savićevića, ali posledice ranije povrede zgloba učinile su svoje.

Milunoviću su prišli doktori, posle čega se pridigao i neraspoložen otišao u svlačionicu. Po informacijama iz svlačionice, Milunović će biti u konkurenciji za utakmicu sa Javorom.

Ukoliko trener Slaviša Stojanović odluči da u nedelju ne rizikuje sa Mladenovićem u postavi, priliku da konačno debituje za Crvenu zvezdu mogao bi da dobije Ljubo Nenadić. Bivši levi bek Radničkog iz Kragujevca na "Marakanu" je došao maja 2012, ali nije uspeo da se nametne za mesto na terenu. Prošlog proleća igrao je na pozajmici u Novom Pazaru, a od letos je ponovo u Zvezdi, ali još bez zvaničnog nastupa.