Britanski mediji u sredu pišu o potencijalnom transferu, koji u ovom trenutku izgleda kao prava stvar za obe strane - Iker Kasiljas (32) u Arsenalu!

Jedan od najboljih čuvara mreže u Evropi definitivno je izgubio mesto u prvom timu Reala. Dijego Lopez proletos je imao prednost kod Žozea Murinja, a tako je i sada kod Karla Anćelotija.

Na drugoj strani, Arsenal kuburi sa golmanima otkako je iz kluba otišao Jens Leman. Vojćeh Šćešnji ustalio se u startnoj postavi, ali nije pouzdano rešenje, što se potvrdilo u porazu od Aston Vile na startu Premijer lige 2013/14.

Uostalom, Arsen Venger ovog leta je želeo da dovede Petra Čeha, ali je mladi Tibo Kurtoa ostao na pozajmici u Atletiko Madridu i Čeh je ostao "zacementiran" na golu Čelsija.

Mediji sada spekulišu ponudom za Kasiljasa, navodeći da postoji ozbiljno interesovanje, ali i da bi novac mogao da se ispreči na putu ka realizaciji transfera. Arsenal je spreman da ponudi osam, dok Real smatra da Kasiljas vredi 15 miliona funti.

"Tobdžije" ovih dana pokušavaju da po hitnom postupku angažuju neko pojačanje i tako ublaže nezadovoljstvo svojih pristalica, ali očigledno nisu spremne da preplate. Menadžer Njukasla je njihovu ponudu od 12 miliona funti za Johana Kabaja nazvao "neprihvatljivom"...