mondo.rs

Siniša Mihajlović: Za mene bi razvod bio poraz

Autor:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije za "Story" kaže da svoju ženu voli kao i prvog dana. "Za mene bi bio poraz kada bih morao da se razvedem posle 18 godina braka i petoro dece".

4
A- A A+

Siniša Mihajlović: Za mene bi razvod bio poraz Foto: MN Press
Proslavljeni srpski fudbaler, a sada selektor "orlova" Siniša Mihajlović retko kad priča o privatnom životu. Trudio se i trudi se da to zadrži, što je moguće više, dalje od očiju javnosti.

Ipak, pristao je na takav, lifestyle za magazin "Story", u kojem je govorio o tome koliko voli svoju suprugu, kako je sa njom podigao petoro dece, ali i kakav ima odnos sa vanbračnim sinom Markom, koji ima 19 godina.

"Postoji ljubav za ceo život, jer ja svoju ženu volim i danas kao što sam je voleo i prvog dana, možda i više. U početku je to više bila strast, neko ti se dopadne, postoje te neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Kako vreme prolazi, strast može da se smanji, ali ljubav je sve veća i veća. Verujem da sam ja u pravu, jer tako osećam. Što više vremena prolazi, manje je pokazuješ, ali više osećaš, intenzivnija je i dublje je u tebi", rekao je Mihajlović.

Poslednjih nedelja Mihajlović je bio izložen medijskim natpisima da ima ljubavnu aferu sa starletom Sorajom Vučelić, učesnicom rijaliti šoua Veliki brat. Mihajlović je to sve demantovao, rekavši da i ne zna ko je ona, niti je ikada upoznao.
Upitan kako takvi novinski napisi utiču na njega i njegovu porodicu, Mihajlović kaže da nije prijatno, ali da su se navikli.

"To je moglo da nam predstavlja problem tokom prve dve, tri godine braka, pošto se moja žena još nije navikla na sve ono što sa sobom nosi život popularnog fudbalera, mada je i ona bila popularna televizijska voditeljka. Sigurno je da je u početku bilo nesuglasica i problema dok nije shvatila kako sve to funkcioniše. Jednostavno je oguglala na takve stvari i sada joj je to smešno", kaže Mihajlović.

On ističe i da bi razvod smatrao porazom.

"Za mene bi bio poraz kada bih iz nekog razloga trebalo da se razvedem posle petoro dece i 18 godina zajedničkog života. Sigurno je da u braku nije lako, ali ako su partneri inteligentni da jedno drugom ostave slobodno vreme za sport, šoping, izlazak, mora povremeno da se popusti i dođe do kompromisa, onda on može da funkcioniše. U surptonom je teško. Ljubav uvek treba da prevagne, a ja mislim da ću sa svojom ženom provesti čitav život".

Sa suprugom Arijanom, Mihajlović ima petoro dece. Ali, ima i vanbračnog sina Marka, koji uskoro puni 19 godina.

"Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima", kaže Siniša Mihajlović.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.