Potrebno:
- 4kg kupusa
- 300 gr suvog svinjskog mesa
- 300 gr sirovog svinjskog mesa
- 300 gr junetine
- 300 gr ovčetine
- 300 gr slanine
- 2 glavice crnog luka
- 3 kašike masti
- Lorber
- Biber u zrnu
- Tucana paprika
Priprema:
Isecite kupus na kockice. U zemljani lonac ređajte red slanine, red kupusa, red isečenog mesa. Svaki red začinite lorberom I biberom. Činite tako dok ne potrošite sve namirnice. Nalijte vodom.
Luk očistite, operite, iseckajte i propržite na zagrejanom ulju. Dodajte tucanu papriku, i gotovu zapršku sipajte preko složenog kupusa onda kada jelo počne da vri.
Protresite lonac da zaprška dopre i do dna, smanjite temperature i kuvajte nekoliko sati, bez poklopca.
Gotovo jelo bi trebalo poslužiti tek sutradan.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Mondo ukrštenica za 23. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Zašto je Emir Kusturica promenio veru i postao Nemanja? Prozvali ga izdajnikom, a zbog istine su zanemeli svi
"Zašto navijači Crvene zvezde to rade?": NBA as tražio objašnjenje, jedan detalj mu nije jasan