• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča na Sajmu knjiga?!

Izvor mondo.rs

Navodno su se fanovi dvoje autora pokoškali, jer su se dve promocije održavale istovremeno, a govornici se nadjačavali preko razglasa.

 Tuča na Sajmu knjiga?!

Najpre su u ponedeljak posetioci mogli da posmatraju žestok verbalni incident između učesnika tribine "Politika Itake", održane u čast 120. godišnjice rođenja Miloša Crnjanskog.

Zakačili su se zakleti suparnici, pisac Slobodan Vladušić i kritičar Goran Lazičić, ali je, srećom, stvar ostala samo na burnoj svađi.

Zatim su se u utorak obožavatelji pesnikinje Gordane Ane Dabić i muzičkog umetnika Dragana Karolića koškali, jer su njih dvoje imali zakazane promocije štand do štanda, u isto vreme.

Na štandu "Poete" Dabićeva je predstavljala zbirku "Oči govore", a na susednom "Nove poetike" Karolić je promovisao autobiografiju "Memoari jednog gej muzičara".

Govornici su pokušavali da se nadjačaju putem razglasa, pa je cela situacija bila bučna i haotična, a onda su se posvađali njihovi fanovi koji su želeli da neometano slušaju promocije jednog, odnosno drugog autora. Morala je, piše "Telegraf", da reaguje i policija koja ih je razdvajala.

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vinetu

Kao ono, pre dve-tri godine kada su se srpski i hrvatski navijači potukli na Australian openu, za meč kvalifikacije između "našeg" i "njihovog" tenisera. Ovo je stvarno dno i mulj... Najgore je što je ovaj autor, što nije "Nova Poetika" pretio Marčelu da ne objavljuje to što je snimio i da pazi šta radi.

komi ukro sako

I sve to na SAJMU KNJIGA.To bese neka kulturna manifestacija?

Petar

Tako je to kad imamo kulturu bez kulta !

SERIJE