mondo.rs

Pilerovi uzburkali Austriju

Autor:

Mladi pobednici šoua "Ja imam talenat" osvojili drugo mesto u takmičenju "Velika šansa", ali njihovu veliku šansu obeležile i uvrede voditelja.

6
A- A A+

Darko, Danijel i Sandra Piler osvojili su drugo mesto u takmičenju "Velika šansa" na kanalu ORF1, a pobedio ih je Tomas David, socijalni radnik koji je pevao svoju autorsku numeru.

Mali muzičari iz Srbije očigledno su se dopali publici i žiriju, ali osim toga što im je pobeda izmakla, morali su da se nose i sa uvredljivim komentarima voditelja Petera Rapa, piše list "24 sata".

Rap je njihovu muziku nazvao "ciganskom" i istakao da je "Austrija već integrisala dovoljno stranaca", zbog čega su se uoči finala društvene mreže uzburkale, pa je i jedan političar pozvao javnost da podrži Pilerove.

"Nakon ludila Petera Rapa, solidarišimo se svi kao jedan zbog Pilerovih", napisao je lider frakcije Zelenih u godnjem domu austrijskog parlamenta Marko Šrojder.

Trio talentovanih mladih muzičara, Beograđani su najpre upoznali kao svirače iz Knez Mihailove, a zatim kao pobednike "Talenta" 2009. godine.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti