Poklon od stranca velikog srca…Pola Vokera

Žalost za tragično preminulim glumcem čini se postaje sve veća kako u medije pristižu priče o Polu Vokeru "čoveku velikog srca".

16
A- A A+

Na Facebook strani Pola Vokera pojavile su se mnoge priče o glumčevom humanitarnom radu. Ipak, jedna priča je dirljivija od ostalih.

Povezane vesti

Irena King, koja je 2004. godine radila kao prodavačica u zlatari u Santa Barbari, napisala je dirljivo pismo koje su preneli mediji širom sveta.

Ona piše da je te godine u radnju, dok su momak i devojka razgledali burme, ušetao Pol Voker. Dok je strpljivo čekao svoj red, načuo je razgovor budućih supružnika, odnosno to da se verenici svideo prsten koji je koštao devet hiljada dolara, a za koji mladić nije imao para.

Oni su napustili radnju, a Voker je šapnuo prodavačici da prsten koji su gledali stavi na njegov račun.

Vlasnik juvelirnice je otišao po mladence da im kaže da je prsten njihov, a Voker je zamolio radnicu da ne otkriva mladencima da im je on kupio prsten.

Iako je Irena obećala da nikada neće otkriti identitet kupca, nakon Vokerove smrti, zaključila je da je vreme da svet sazna njegovo dobro delo. Tadašnji mladenci, sada supružnici Kristen i Kajl Ufam takođe su se javili nakon što je priča postala internet hit i dospela u medije.

"Primetila sam da je još neko u radnji, ali nisam o tome previše razmišljala. Tada smo shvatili da je to Voker. Malo smo ćaskali, a Kajl je spomenuo da se upravo vratio iz Iraka. Sećam se izraza na Vokerovom licu. Transformisao se", rekla je Kristen za CBS.

Kada su se vratili po prsten, hteli su da saznaju ko ga je platio, ali vlasnik nije želeo da im otkrije. Par tvrdi da su oduvek sumnjali da je reč o Vokeru, ali nikada nisu bili sigurni. Sve dok Irena nije priču objavila na Facebooku.

Povezano

Sve vesti