• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počelo asfaltiranje autoputa Crvena reka- Čiflik

Izvor Tanjug

Na deonici Istočnog kraka Koridora 10 Crvena Reka-Čiflik danas je, u prisustvu ministra saobraćaja Aleksandra Antića i direktora Koridora Srbije Dmitra Đurovića, počelo asfaltiranje puta.

"Danas smo ovde da damo podršku ovim ljudima koji koriste poslednje dane pred sneg, zahlađenje i pad temperature da bi ovu deonicu zaštitili pred zimu koja je pred nama", rekao je Antić, ističući da je deonica je jako zahtevna jer ima 14 mostova.

On je ocenio da asfaltiranje prvih kilomeara koje je počelo prema planu ohrabruje da će grčki "Aktor", koji izvodi radove, ispuniti obećanje da će 12,6 kilometara koliko je duga deonica, biti završeno do oktobra 2014. godine.

"Mi ćemo pokušati da tehnički rešimo pitanje organizacije saobraćaja i da tokom 2014. godine ovu deonicu stavimo u saobraćaj. Jako je važno da ljudi u Srbiji znaju da mi kao država i društvo imamo snage i u ovom vremenu krize da radimo velike infrastrukturne projekte i zato je važno da ono što završimo što pre puštamo u saobraćaj kako bi građani mogli to što pre da koriste", rekao je ministar saobraćaja, ističući da je danas stavljeni asfalt prvi na autoputu prema Pirotu posle više od 20 godina.

"Očekujemo da prvih 2,4 kilometara pod asfaltom na Istočnom kraku Koridora 10 bude završeno u narednih nekoliko dana", rekao je Đurović, ističući da je vrednost radova na deonici Crvena Reka-Cciflik oko 4,2 milijarde dinara.

Đurović je izrazio uverenje da će Istočni krak Koridora 10, od Niša do bugarske granice, biti završen prema planu, do polovine 2016. godine.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image