• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Telekom" neće isplaćivati bonuse

Izvor Fonet

Kompanija Telekom Srbija saopštila je da je zbog jasne poruke predstavnika Vlade Srbije odustala od isplate dodatnih 30 odsto plate zaposlenima.

Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da je imala u planu da, u skladu sa poslovnim rezultatima i ostvarenim profitom, isplati dodatnih 30 odsto mesečne plate svakom zaposlenom, ali da je, zbog jasne poruke predstavnika Vlade Srbije od toga odustala.

Imajući u vidu tešku ekonomsku situaciju i jasne poruke predstavnika Vlade Srbije, koja je većinski akcionar Telekoma Srbija, kompanija Telekom Srbija neće vršiti nikakve vanredne isplate, saopštila je kompanija.

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

?!

Lepo od Telekoma! Samo me interesuje da li te pare od bonusa idu u investicije ili ce se potrositi na neki drugi (po meni glup) nacin. Ustvari mozda je ipak bolje da su dali radnicima taj bonus koji bi oni potrosili, a samim tim bi bilo, makar malo, bolje i privatnom sektoru. Ovako pare ostaju na racunu i ko zna kako i ko ce ih potrositi.

Milos

@?! Osim uvodjenja FTTH i zamene centrala IP telefonijom, nema vecih investicija. Postojeci kapaciteti su vise nego dovoljni za tehnologije koje dolaze, ali se ipak ne koriste iz nekog razloga, valjda drzava ne dozvoljava kako bi se odrzao korak sa drugim operaterima, umesto da se telekom istakne. Novac ce, naravno, otici u "neke investicije", odnosno "prosirenje trenutnih kapaciteta" i "poboljsavanje servisa", ali nista se sustinski nece promeniti, osim sto ce novac biti potrosen. Radnici ce raditi kao i do sada bilo da dobiju ili ne dobiju bonus, jer je strah od gubitka posla veliki, posebno zato sto vecina ima preko 35 godina.

solidarno, nema šta

Ne bi mi bilo žao da ne zarađujemo svoju platu za razliku od mnogih koji su isključivi teret budžeta, ove države i svih građana, a sebi ne da ne uskraćuju ništa nego su još i bahati preko svih mera i granica. Onda ti "takvi", poštene građane pozivaju na solidarnost sa situacijom. Pa neka ti "savesni" predstavnici vlasti i oni bivši i sadašnji pokažu bar jednom svoju solidarnost na konkretnom primeru i bez praznih priča. Da li je neko od njih sebi nešto uskratio? Mnogi primaju po nekoliko plata iz budžeta po raznim osnovama, a pitanje da li jednu stvarno zarade. Sramota je stvarno šta se radi i jadno šta sve ovaj narod trpi.

special image