• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stvari koje bi trebalo zabraniti u 2014!

Popularna kultura nam je 2013. godine donela mnogo toga – veze, raskide, tračeve, "vizuelne" albume, slike golih "cica", ali ipak nekih stvari je bilo i previše. Stvari koje će biti zabranjene u predstojećoj godini!

Znate već da volimo da sumiramo godinu za nama poslednjih dana decembra. U ovoj godini ste na MONDU čitali o novim filmovima, albumima, rijalitijima, vezama i raskidima, gledali ste blesave video-klipove i smejali se sa nama, i bili ste u prilici da vidite ono lepo i ono što bi trebalo zabraniti u 2014. godini.

Pored "normalnih" priča, bilo je i onih o fenomenima kojima nas je pop kultura darovala...evo liste tih fenomena koje bi trebalo zabraniti u 2014. godini.

Na prvom mestu, po našem mišljenju, trebalo bi da se nađe "tverkovanje".

majli
Izvor: YouTube

Od kako se Majli Sajrus "trljala" o Robina Tika na dodeli MTV nagrada, svet je potpuno poludeo – od takmičenja u ovom plesu, do prihvatanja trenda među poznatima (pa smo malo-malo bili "primorani" da pišemo o svakome ko je mrdnuo guzom levo – desno), pa do toga da su škole aerobika prihvatile tverkovanje kao način vežbanja ...DOSTA!

Da ne skrećemo s teme, druga stvar koju bi trebalo zabraniti je jezik Majli Sajrus.

Jednom prilikom je izjavila da smatra da ima najduži jezik u Holivudu i da ga pokazuje samo zato jer "ne zna da namesti facu kada se slika", pa, eto, jadna isplazi jezik kako bi fotka ličila na nešto.

Da li si probala samo da gledaš u objektiv i nasmešiš se? Zatvorenih usta?

Treća stvar u koju ne bi trebalo da ulazimo u predstojećoj godini su nastavci, odnosno ponovno "izmišljanje" već snimljenih filmova o superherojima.

Nije da imamo nešto protiv jednog oskarovca, daleko bilo, ali o tome da je dosta priča o super herojima čovek počne da razmišlja kada "dotera dotle" da Betmena igra Ben Aflek.

"DC Comics" predstavio je film o Supermenu, koji nije prošao nešto na bioskopskim blagajnama, ali koji nije stigao ni da se "zavrti kako treba", pre nego što je najavljeno da ćemo uskoro gledati i Supermena i Betmena i Čudesnu ženu.

Na četvrtom mestu stvari koje bi trebalo zabraniti nalaze se tračevi o tome da je Dženifer Aniston trudna.

Samo ove godine smo je verili, raskinuli joj veridbu, tajno je udali, a onda joj dete napravili. Figurativno. Američki tabloidi godinama unazad pišu da je Anistonova trudna. Kada to glumica demantuje, oni samo napišu da "krije trudnoću jer želi dete da podiže sama". Po našoj računici, lepa glumica je trudna nekih pet godina, pa bi bilo lepo da je bar 2014. godine ostavimo na miru.

Slikanje poznatih je, bogami, vodilo "mrtvu trku" sa Majli Sajrus. Ipak, "selfie" fotografije su nam donele "ceo jedan selebriti svet na dlanu", pa ga stavljamo tek na peto mesto.

Tehnologija je neophodna, ali nekada se zaista upitamo "ko izmisli mobilni telefon, a onda ga dade u ruke zvezdama i zvezdicama koje vole same da se fotkaju i kače slike na Twitter i Instagram".

"Selfie" je termin koji je obeležio godinu, a označava fotografije, tačnije "autoportrete" poznatih. Kim Kardašijan, Majli Sajrus, rijaliti zvezde, pevači, glumci...ma svi su ovo radili u godini za nama. Bilo da smo gledali nečija lica ili guzice, vreme je za pauzu

"Gangnam style"

Jeste li naučili da đuskate kao Psy? Ono – ruke kao da držite uzde, noge kao da jašete? Jeste? Super. Završili smo i sa tim onda u ovoj godini.

Za kraj, kada smo vam već zabranili da đuskate "Gangnam style", zašto vam ne bismo zabranili i "Harlem shake". To mrdanje u svim pravcima u određenom trenutku u vremenu je OK, ali je u 2014. godini zabranjeno i tačka!

Komentari 27

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Coloterolita!!!Zasto da zabranjujete ove stvari kad će to da se sve zaboravi,neke su dobre,neke nisu .

ramero

zabraniti: pink tv, grand produkciju, turske serije, turbo folk "kulturu" i eto nas u raju.

miki

zabraniti farmu i turske serije

Najnovije

Kolumnisti