Blokirajte reklame na netu, Fejsu i YouTubu!

Recite zbogom reklamama, uključujući one gorostasne pop up reklame koje se spremaju da zapljusnu Facebook!

41
A- A A+

Blokirajte reklame na netu, Fejsu i YouTubu! Foto: Promo. Pa-pa omražene reklame ;)

Jednostavan alat, koji će računar u potpunosti opremiti za blokiranje svih neželjenih reklama zove se Adblock Plus, besplatan je, dostupan odmah i za gotovo svaki intenet pretraživač, uključujući Android. Instalira se u samo dva klika, a korisnik kroz vrlo jednostavan meni podešava željeni način blokiranja reklama. Možete se otarasiti banera, pop up (iskačućih) prozora, animiranih, Flash i video reklama, poput onih na Facebooku i YouTube sajtu.

Adblock Plus radi na Firefox, Internet Explorer, Opera i Chrome internet pregledačima, a podržava i Android. Prema rečima tima koji stoji iza ovog open source programa Adblock Plus je 100 odsto siguran, a pomoći će vam i u zaštiti onlajn privatnosti i sprečiti praćenje vašeg računara i malware napade. Takođe, ovaj programčić blokiraće i dugmad za deljenje sadržaja na društvene mreže, jer se preko tih dugmadi, čak i ako ih ne koristite, mogu izvući neke vaše informacije o navikama pri korišćenju neta.

Sve što Adblock može da uradi za vas pronaći ćete OVDE. Sem ovog možete isprobati i FlashBlock za Google Chrome i ClickToFlash za Safari.

Izvor: Thomas Greiner

Ako već koristite AdBlock napišite svoja iskustva u komentarima ispod i posavetujte one koji ga tek upoznaju. Čekamo vas i na MobIT Facebook stranici!

Sve vesti