MONDO TV: Film “Kad ljubav zakasni” otvorio sezonu

Autor:

Film urađen po motivima romana Mir Jam “Samac u braku” sa Milošem Bikovićem i Brankicom Sebastijanović premijerno je prikazan u Centru “Sava”.

2
A- A A+

Dame svih generacija sa aparatima i mobilnim telefonima tiskale se oko crvenog tepiha na ulazu u Centar "Sava" kako bi "uhvatile" zvezde filma "Kad ljubav zakasni". Veliko interesovanje pripadnica lepšeg pola nije neočekivano, jer je u pitanju ljubić jedne od najpopularnijih ženskih spisateljica.

Miloš Biković tumači glavnu ulogu, palanačkog advokata Radmila u kog su zaljubljene skoro sve devojke iz varoši, ali na njihovu veliku žalost, on se ženi devojkom iz Beograda, Ljiljanom, koju tumači Brankica Sebastijanović.

Izvor: MONDO

Prisustvo nepoznate devojke iz velikog grada budi radoznalost meštana, ali i zavist lokalnih devojaka koje spletkama pokušavaju da posvađaju mladi bračni par.

To nije previše teško izvesti jer ni sama Ljiljana ne želi brak sa Radmilom i i dalje voli staru ljubav iz Beograda.

Ova pitka ljubavna limunadica je savršen izbor za zimske večeri kada samo želite da zaboravite na dnevne probleme. Utiske publike možete pogledati u našem video prilogu.

Osim Bikovića i Sebastijanovićeve, u filmu igraju i Dušanka Stojanović Glid, Nikola Ranđelović, Sunčica Milanović, Jovana Stojiljković, Jelisaveta Karadžić, Marijana Andrić, Uroš Jakovljević, Milena Vasić i drugi.

Novosadska premijera održaće se u subotu u bioskopu „Arena Cineplex", dok će sredinom marta publika imati priliku da odgleda ovo ostvarenje u vidu serija na malim ekranima.

Sve vesti