Moj Telekom: Prijavi se Registruj se

MONDO TV: Film “Kad ljubav zakasni” otvorio sezonu

Autor:

Film urađen po motivima romana Mir Jam “Samac u braku” sa Milošem Bikovićem i Brankicom Sebastijanović premijerno je prikazan u Centru “Sava”.

2
A- A A+

MONDO TV: Film “Kad ljubav zakasni” otvorio sezonu Foto: Youtube Screenshot

Dame svih generacija sa aparatima i mobilnim telefonima tiskale se oko crvenog tepiha na ulazu u Centar "Sava" kako bi "uhvatile" zvezde filma "Kad ljubav zakasni". Veliko interesovanje pripadnica lepšeg pola nije neočekivano, jer je u pitanju ljubić jedne od najpopularnijih ženskih spisateljica.

Miloš Biković tumači glavnu ulogu, palanačkog advokata Radmila u kog su zaljubljene skoro sve devojke iz varoši, ali na njihovu veliku žalost, on se ženi devojkom iz Beograda, Ljiljanom, koju tumači Brankica Sebastijanović.

Prisustvo nepoznate devojke iz velikog grada budi radoznalost meštana, ali i zavist lokalnih devojaka koje spletkama pokušavaju da posvađaju mladi bračni par.

To nije previše teško izvesti jer ni sama Ljiljana ne želi brak sa Radmilom i i dalje voli staru ljubav iz Beograda.

Ova pitka ljubavna limunadica je savršen izbor za zimske večeri kada samo želite da zaboravite na dnevne probleme. Utiske publike možete pogledati u našem video prilogu.

Osim Bikovića i Sebastijanovićeve, u filmu igraju i Dušanka Stojanović Glid, Nikola Ranđelović, Sunčica Milanović, Jovana Stojiljković, Jelisaveta Karadžić, Marijana Andrić, Uroš Jakovljević, Milena Vasić i drugi.

Novosadska premijera održaće se u subotu u bioskopu „Arena Cineplex", dok će sredinom marta publika imati priliku da odgleda ovo ostvarenje u vidu serija na malim ekranima.

Sve vesti