Darko Zorić potvrdio: Pregovaram sa Zvezdom!

Ofanzivni vezista Čelika iz Nikšića, Darko Zorić (20), potvrdio nam je da bi "uskoro mogao da bude završen njegov transfer u Crvenu zvezdu".

22
A- A A+

Ova informacija do MONDA je stigla u utorak, iz Nikšića, ne iz Beograda:

"Mladi reprezentativac Crne Gore Darko Zorić blizu je prelaska u Crvenu zvezdu".

Proverili smo je na istom mestu, u Nikšiću.

Ofanzivni vezista Čelika, trenutno drugoplasiranog tima u šampionatu Crne Gore, rekao nam je da...

"Sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem je da interesovanje postoji. Koliko znam, moglo bi da se dogodi da sve bude gotovo u narednih nekoliko dana, ali nije sve do mene", rekao je Zorić (20).

Njega "bije" pozitivan glas u fudbalskoj Crnoj Gori, ne samo da je mladi reprezentativac, već je i dobijao nagrade od Saveza na čijem je čelu Dejan Savićević, a u protekloj polusezoni postigao je čak sedam pogodaka za Čelik sa pozicije ofanzivnog veziste.

Atipično je visok za kreatora igre, ima 189 centimetara i služi se levom nogom, a navodno je interesantan i skautima Borusije Menhengladbah, koji su ga 15. oktobra prošle godine gledali u utakmici u kojoj su mladi "sokolovi" igrali protiv Nemačke. Završeno je 1:1, a Zorić je bio asistent.

On je, prema rečima naših kolega sportskih novinara iz Crne Gore, jedan od najzaslužnijih za to što se "Metalurg" iz Nikšića, posle 17 rundi šampionata, nalazi na dva boda iza lidera Sutjeske (34, 32), a pet ispred Lovćena (27).

U klub je došao leta 2011. iz redova gradskog rivala, Sutjeske.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti