PlayStation 4 od 29. januara u Srbiji!

Autor:

Sony je najavio da dugo očekivani PlayStation 4 na srpsko tržište stiže 29. januara 2014. Cena od 465 evra!

14
A- A A+

PlayStation 4 od 29. januara u Srbiji! Foto: Promo. Stiže, konačno!

Uz PS4 će 29. januara biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući bežični kontroler (Dualshock 4), postolje za njegovo punjenje i vertikalno postolje. Dualshock 4 donosi nov i sveobuhvatan doživljaj igre s mnogo novih nadogradnji i novosti. Uz poboljšane senzore pokreta, integrisan zvučnik, svetlosnu traku i nove hardverske dodatkee, Dualshock 4 otvara uzbudljive nove arene za doživljaje igara sledeće generacije, u tri boje: crnoj, crvenoj i plavoj, prenosi TechLifestyle.

PlayStation 4 igre
Sony konzola stiže s jednom od najjačih kolekcija igara ikad napravljenih za igračku platformu. To uključuje ekskluzivne naslove:
- Killzone: Shadow Fall, najnoviji nastavak planetarno popularne franšize Killzone iz studija Guerrilla Games i
- Knack, autora Marka Cernyja, jednog od najvećih umova u industriji video igara. Knack je zabavna platformska igra smeštena u jedinstven i maštovit svet.

PlayStation 4 od 29. januara u Srbiji! Foto: Sony.

Osim toga, SCE Worldwide Studios razvija više od 30 naslova, od kojih 12 potpuno novih, uključujući InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast i Everybody's Gone to The Rapture. Od 30 naslova u pripremi, njih 20 će biti dostupno u prvoh godinu dana od lansiranja konzole PS4 na tržište.

Igre koje bi tek trebalo da ili su se upravo pojavile na tržištu za PS4 uključuju Destiny, Call of Duty: Ghosts i Skylanders Swap Force, Diablo III, Kindgdom hearts III i Final fantasy XV, Assassin's Creed IV Black Flag i Watch Dogs, NBA 2K14, The Elder Scrolls Online, LEGO Marvel Super Heroes, Mad Max i Minecraft.

Nadolazeći naslovi nezavisnih izdavača za PS4 uključuju: N++, Volume, Wasteland Kings, Binding of Isaac: Rebirth, Guns of Icarus Online, Super Exploding Zoo, Road Not Taken i Hotline Miami 2: Wrong Number.

Vidimo se na premijeri u Srbiji, a do tada na Facebooku pogledajte PINK PS4 i druge fotke konzole. Kako će se konzola prodavati, odnosno da li će se kupovati direktno ili će se praviti liste kupaca za sada ne znamo, ali je cena poznata i iznosiće oko 53.000 dinara, što je oko 465 evra. Nešto skuplje nego u EU.

Sve vesti