Formira se lista "Dosta je bilo - Saša Radulović"

Autor:

Saša Radulović pozvao je građane da podrže njegovu listu "Dosta je bilo – Saša Radulović" za parlamentarne, ali i izbore u Beogradu.

6
A- A A+

Bivši ministar privrede Saša Radulović ulazi u izbornu trku. On je putem svog bloga pozvao građane da podrže njegovu listu "Dosta je bilo – Saša Radulović".

U obraćanju građanima, Radulović kaže da mu je potrebna pomoć i napominje da se ne radi o stranačkom organizovanju.

"Mi nismo stranka. Mi nemamo partijski zaposlene članove u javnom sektoru koji sada rade na njihovim stranačkim kampanjama. Takvi nikada nećemo ni biti. Mi nemamo tajkune i interesne grupe iza sebe,nemamo privilegovane stranačke privrednike koji dobijaju subvencije i ugovore od javnih preduzeća i države. Nećemo ih nikada ni imati. Mi smo građani koji zajedno sa vama plaćaju sve to", navodi se u pozivu.

"Mi smo građani koji plaćaju poreze da bi parazitski partijski sistem mogao sebe da finansira preko naših leđa. Mi smo udruženje građana koje pokreće duboke promene u društvu. Dosta je bilo – Saša Radulović."

Radulović podseća i na to šta su on i njegov tim postigli dok je bio ministar.

"U poslednjih pet meseci smo pokazali da može i drugačije. Da može transparentno, odgovorno, bez subvencija, da može da se uvede red. Pokazali smo da umemo da kažemo ne! Samo treba politička volja. Pošto je nema ni u jednoj političkoj stranci, u poziciji ili opoziciji, pošto se sve utrkuju da stanu u red kod čoveka koji danas drži Srbiju u blatu, tražimo podršku od vas za političku volju koju imamo da promenimo Srbiju", navodi Radulović.

"Naša snaga ste vi. Građani Srbije. Zaposleni, domaćice, nezaposleni, penzioneri, poljoprivrednici, preduzetnici, studenti,. Da bi promenili ovaj propali parazitski sistem, partijsku i tajkunsku državu privilegovanih, treba nam vaša pomoć. Jedino vama ćemo i polagati račune", navodi se u "proglasu".

Radulović potom poziva sve zainteresovane da mu se pridruže.

"Učlanite se u naše udruženje i podržite svojim potpisima našu listu na parlamentarnim i gradskim izborima 16.marta. Učlanjenje je jednostavno", navodi se na blogu i daje uputstvo za učlanjenje.

Radulović ima nameru da se kandiduje i na beogradskim izborima, jer se navodi da su potrebni potpisi podrške za listu za izbore za grad Beograd.

Sve vesti