Pokret Dinara, Drina, Dunav uz SNS

Autor:

Narodni pokret "Dinara, Drina, Dunav" na predstojećim parlamentarnim izborima daje punu podršku izbornoj listi "Aleksandar Vučić- Budućnost u koju verujem".

5
A- A A+

Pokret Dinara, Drina, Dunav uz SNS Foto: MONDO Sivački Goran
Predsednik Narodnog pokreta "Dinara, Drina, Dunav" (DDD), koji čini deo vladajuće koalicije u Novom Sadu, Tomislav Bokan izjavio je danas da je predsedništvo tog pokreta donelo odluku da na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima da punu podršku izbornoj listi "Aleksandar Vučić- Budućnost u koju verujem".

Bokan je na konferenciji za novinare rekao da je ovo veoma važan trenutak u kome treba da se pokaže političko jedinstvo i da se pruži puna podrška Aleksandru Vučiću lideru SNS kako bi, kako je rekao, nastavio bezuslovnu borbu pritiv kriminala i korupcije kao i ekonomski oporavak Srbije.

Bokan je istakao i da DDD izuzetno ceni zalaganje prvog potpredsednika Vlade Srbije za očuvanje Republike Srpske.

"Dajemo bezuslovnu podršku političkom jedinstvu najvećih srpskih opcija u Republici Srpskoj predvođenih Miloradom Dodikom, predsednikom Republikom Srpske i Mladenom Bosićem liderom SDS", rekao je Bokan dodajući da je srpski narod koji živio sa obe strane Drine u ovom trenutku pokazao veliku mudrost i jedinstvo.

Govoreći o političkoj situaciji u AP Vojvodina, Bokan je rekao da pokrajinska vlast više ne postoji jer je, kako je objasnio, 12 do 15 poslanika iz redova Demokratske stranke prešlo u stranku Borisa Tadića.

"Samo su predizborne aktivnosti omogućile da vlada Bojana Pajtića još uvek bude tu gde jeste", rekao je Bokan ističući da je siguran da će vanredni pokrajinski izbori biti održani u septembru ili oktobru i da će narodni pokret DDD na te izbore izaći samostalno.

Bokan je na kraju kazao da su politička i ekonomska stabilnost zemlje od izuzetne važnosti i da upravo "zbog budućnosti u koju verujemo treba da idemo snažno i zajedno napred".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti