X Faktor: Sve je u "stajlingu"

Autor:

U daljem takmičenju nećemo gledati Harisa Ćata, ni "kriminalni stajling" Ilme Karahmet, ali ćemo gledati duge noge Ane Mihajlovski i numerološke odevne kombinacije Alekse Perovića.

13
A- A A+

Standarno - Talentovani mladi muzičari još jednom su stali na binu da oprobaju sreću u onome što će sutra zvati svojom profesijom. Ipak, sreće ili glasova publike je ovog puta falilo Harisu Ćati!

Slušali smo Lukijana u duelu, odličnu Tamaru, "pretalentovanog" Daniela, Maida, Doktore... ali teško je bilo gledati kraj večeri i suze momka nakon ispadanja koji je, nenamerno izazvao rat mentorki na društvenim mrežama...

Osim po ispadanju četrnaestogodišnjeg pevača iz daljeg takmičenja, poslednje X Faktor veče ćemo pamtiti po dekolteu i dugim nogama voditeljke Ane Mihajlovski Grubin, kao i po Ilminom nastupu i dugoj, dugoj haljini koja "nije sela" Kristini Kovač.

Mlada pevačica koja je nekako obeležila ovo takmičenje i koja je pre sve ostalih nastupila u Areni, pevala je pesmu Kristine Agilere i dobila ovacije publike! Ako je neko mislio da Kristina peva "Hurt" dobro, nije čuo Ilmu!

Iako je žiri pričao o njenom talentu, a publika skandirala "Ilma mi te volimo", možda je komentar Željka Joksimovića bio glasniji od reči. Umesto da joj kaže šta misli, Željko je jednostavno počeo da joj aplaudira.

Ono što je nedostajalo njenom nastupu, to je taj izvikani "stajling". Sama Ilma je nekoliko puta rekla da joj se ne dopadaju odevne kombinacije u koje je oblače, a ovog puta je digla glas i Kristina Kovač.

"Ti si uspela da poništiš taj kriminalni stajling...Ako ne znaju sami da te obuku neka pogledaju američki X faktor", rekla je članica žirija i mentorka bendova.

Aleksa Perović  - Obučen numerološki

Aleksa Perović, miljenik ženskog dela publike X Faktor takmičenja "razotkriven" na bini - išao je kod numerologa pred ovonedeljni nastup.

Pošto je završio numeru Sergeja Ćetkovića "Pogledi u tami" Aleksa je stao pred žiri da sasluša pohvale, a onda sačeka i da mentorka Emina Jahović otkrije tajnu njegovog uspeha.

"Moram da podelim nešto sa vama", počela je Emina. "Malopre mi je Aleksa u šminkernici rekao da je išao kod numerologa koji mu je rekao da je utorak najvažniji dan u njegovoj karijeri i da bi trebalo da nosi crvenu i crnu boju", rekla je mentorka, a onda upitala svog pulena da potvrdi da li je to tačno.

"Da", kratko je rekao Aleksa obučen u crveno-crnu majicu na pruge...Zvuči šašavo, ali njemu je pomoglo