"Er Srbija" je uvela nove menije u ketering na letovima, a radi se o unapređenoj verziji menija koja se zasniva na kvalitetu namirnica, raznovrsnosti ponude i specifičnostima nacionalne kuhinje.

Većina namirnica koje se koriste u pripremi je proizvedena u Srbiji.

Osim što su mislili na gurmane, u "Er Srbiji" su se postarali i za putnike koji imaju posebne zahteve u ishrani pružajući im mogućnost da pri rezervaciji karata odaberu neki od posebnih menija prema međunarodnim IATA standardima (za dijabetičare, vegetarijance, osobe koje poštuju posebne standarde u ishrani...).

Oni koji idu na put sa svojim bebama, takođe mogu računati na bebi-kašice.

Na meniju u Ekonomskoj u ponudi je, između ostalog, šopska salata, sataraš sa piletinom, musaka, juneći gulaš, a u Biznis klasi burek sa sirom, čevapčići, mešani roštilj, biftek sa sosom od pečuraka i hrskavim povrćem... a tu su i crna i bela vina.

Putnici sladokusci u Ekonomskoj klasi moći će da biraju između voćne salate, kolača sa musom od kafe i štrudlice, dok je u Biznis klasi u ponuidi kolač od sira.