Luka Milunović odstranjen iz Zvezde!?

Autor:

Mladi reprezentativac Srbije, prema pisanju portala Mozzart sport, sklonjen je iz prvog tima Crvene zvezde jer je odbio da potpiše papir koji ga obavezuje da neće tužiti klub zbog neisplaćenih zarada.

40
A- A A+

Luka Milunović odstranjen iz Zvezde!? Foto: MN Press
Luka Milunović, mladi reprezentativac Srbije, nije više član prvog tima Crvene zvezde.

Portal "Mozzart sport", objavio je u sredu uveče da je odlukom Upravnog odbora kluba, Milunović odstranjen sa treninga prvog tima jer je odbio da potpiše dokument, koji ga obavezuje da neće tužiti klub zbog neisplaćenih zarada.

Ovu odluku nije doneo trener Slaviša Stojanović, već čelnici kluba.

Predsednik Dragan Džajić zimus još najavio je, a potpredsednik Slaviša Kokeza potvrdio, da će igračima biti ponuđene nešto umanjene zarade od onih dogovorenih ugovorima, ali da će u sklopu pregovora oni morati da se obavežu potpisom da neće tužiti klub zbog zaostalih isplata iz prošlosti.

Džajić je tada rekao da je bolje da igrači koji na to nisu spremni odmah to i kažu i da im se uruče papiri, kako bi bili slobodni u izboru nove sredine.

Tokom 2013. godine, preko Arbitražne komisije, Crvenu zvezdu napustila su desetorica igrača.

Upravo zbog toga, svesni da ne mogu da isprate tempo isplate zarada, a da ih čekaju česte i rigorozne revizije UEFA, čelnici su pred igrače stavili predlog ugovora u kojem se oni odriču prava na raskid do kraja sezone, a u jeku šampionske trke.

Milunović je jedan od onih koji nije prihvatio ovakav scenario. Da li je jedini, biće jasno u narednim danima.

Do daljeg, on će trenirati odvojeno od ekipe...

Povezano

Sve vesti