• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Bačić Alimpić: Moguć film po knjizi

Izvor mondo.rs

Autorka romana "Ringišpil" i "Pismo gospođe Vilme" Jelena Bačić Alimpić u razgovoru za MONDO otkrila detalje o svojoj novoj knjizi, ali i ideji da roman "Ringišpil" bude pretočen u film.

Nekadašnja voditeljka na televiziji Pink Jelena Bačić Alimpić, objavila je "Poslednje proleće u Parizu", a mi smo je pitali šta očekuje od romana koji nasleđuje dva bestselera.

"Sigurna sam da će ovaj roman ispratiti 'Ringišpil' i 'Pismo gospođe Vilme'. Moj stil je jezički ostao isti, ništa nisam menjala, ali sam iskoračila malo iz žanra i likovi su potpuno strani, ništa se ne dešava na ovim prostorima", rekla je MONDU Jelena Bačić Alimpić, a onda dodala da je samo istraživanje i  prikupljanje građe za roman trajalo godinu dana.

Autorku smo pitali i da li je u planu snimanje filma ili serije po nekom od njenih romana, na šta je ona rekla da želje postoje, sredstva ne.

"Dejan Lutkić već četiri godine želi da ekranizuje 'Ringišpil' i od te ideje ne odustaje. Naravno, to ne zavisi od mene, već od para kojih u ovoj državi nema. Bilo je reči o nekoj koprodukciji, pa ćemo videti. Ja bih volela da bude snimljen film, ali tvrdim da retko koji film može da isprati knjigu".

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milena

Ko je citao knjigu zna da je knjiga fenomenalna i svaka cast Jeleni na tako dobro napisanom romanu, volela bih da se snimi i film, jer nam je potrebno nesto novo, a ne da se stalno vrte iste serije i filmovi.

tt.

Ekranizovali svako slovo koje je Crnjanski ikad napisao, pa je red na nju i Vesnu Dedić.

ja

@tt. A sta je sa Marijanom Mateus i Suzanom Mancic? Kako njih izostavi?!

SERIJE