• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Er Srbija: Drugi avion je Vlade Divac

Izvor MONDO/Tanjug

Nacionalna avio kompanija Er Srbija odlučila je da od danas u svoju flotu uvrsti avion koji nosi ime proslavljenog srpskog sportiste Vlade Divca.

Posle Novaka Đokovića iz Surčina će poleteti i Vlade Divac.

Avion tipa Erbas A320, nosiće ime proslavljenog košarkaša u okviru programa "Žive legende" kojim Er Srbija odaje priznanje proslavljenim Srbima čija dostignuća mogu da služe kao inspiracija.

"Ponosan sam što će moje ime biti pvoezano sa Er Srbijom koja ostvaruje veliki doprinos našoj zemlji i celom regionu. Ona je posvećena svom cilju bez obzira na izazove na koje nailaze i to je čini savršenim partnerom sa kojim želim da predstavim pravu sliku o Srbiji", rekao je Divac koji je danas na pisti Beogradskog aerodroma imao priliku da bude "kum na krštenju"ovog aviona.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da je Divac ličnost koja se afirmisala u svetu sporta, ne samo u Srbiji već širom sveta.

"Njegova izuzetna sportska karijera kao i njegov humanitarni rad savršeno se podudaraju sa vizijom Er Srbije kao budućeg regionalnog lidera u svetu vazduhoplovstva", rekao je Kondić.
Prema njegovim rečima život Vlade Divca priča je o istrajnosti i uspehu a to su upravo one vrednosti sa kojima i kompanija Er Srbije želi da je poistovećuju i koje nastoji da promoviše.

Zanimljivo je da je avion nazvan po Divcu baš u godini kad se navršava četvrt veka od prvog evropskog zlata koje je bivši košarkaški as osvojio kao senior i senzacionalnog odlaska u NBA ligu i Los Anđeles Lejkerse, gde je nasledio legendarnog Karima Abdula Džabara.

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

dada

bruka i za prvi i za ovaj!

ozzy osbourne

treci neka bude ... Vesna zmijanac

haha

Odlicno, bar ako su se odlucili za imena neka daju pravim velicinama ... ja ovog coveka obozavam, ne poznajem ga licno ali ga pratim ceo svoj zivot i skroz mi deluje pitomo, harizmaticno, da onako zivi srcem ... a covek se bavi i humanitarnim radom ;) svaka cast za Vladu Divca. Odusevio me i onaj film JEDNOM BRACA. Svim nasim velikanima treba dodeliti priznanja ;) Kao sto su ulice, moze cak i imena zgrada, sportskih centara itd ... Forsirajmo prave vrednosti, ignorisimo bagru.

special image