• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela izgradnja "Meriota" u Beogradu

Izvor mondo.rs

Počela rekonstrukcija zgrade "Jugodrva" u strogom centru Beograda, a sledećeg proleća hotel Meriot trebalo bi da otvori vrata za goste.

 Meriot u Beogradu dogodine Izvor: MONDO Sivački Goran

Izvor: MONDO Sivački Goran

U zgradi nekadašnjeg "Jugodrva" u centru Beograda, pored Narodnog pozorišta, od 2015. godine biće otvoren hotel "Kortjard baj Meriot".

Rekonstrukcija zgrade "Jugodrva" počela je postavljanjem krana i ograde oko gradilišta i uskoro bi trebalo da krene transformacija tog objekta u luksuzan hotel, objavio je "Beobild".

Radi se o investiciji vrednoj  25 miliona evra.

Nekadašnja poslovna centrala "Jugodrva" biće potpuno rekonstruisana i funkcionalno preuređena za potrebe hotela sa više od 100 soba. Objekat tokom rekonstrukcije mora ostati u prethodnim gabaritima, a posedovaće zatvoren bazen, fitnes i spa centar, biznis centar, salu za sastanke, prodavnicu i dve podzemne etaže parkinga.

Takođe, kako rekonstrukcija zgrade traje samo 12 meseci, već početkom poslednjeg kvartala ove godine treba očekivati i raspisivanje konkursa za menadžment i zaposlene u hotelu.

Izvor: MONDO Sivački Goran

Investiciju realizuje PSP Farman, koji polako zauzima poziciju kao jedan od najznačajnijih investitora u gradu.

PSP Faraman je inače vrlo renomirano domaće preduzeće za razvoj projekata na istočnim tržištima, gde generiše najveći deo svojih prihoda. Iako javnosti nisu poznati mnogo poslovi naših komapanija van zemlje, PSP Farman može da se pohvali da je prošle godine dobio posao glavnog izvođača i otpočeo izgradnju novog stadiona "CSK" u Moskvi, što će dodatno učvrstiti poziciju komapnije na dinamičnom ruskom tržištu.

"Kortjard baj Meriot" je brend linija razvijena za američko tržište, ali je zbog uspeha devedesetih krenula u internacionalnu ekspanziju, pa u svom lancu danas ima više od 900 hotela u više od 100 zemalja, navodi Beobild.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

NikolaKG80

Ovo me je podsetilo na reklamu: Jugodrvo, ugodrvo, godrvo, odrvo, drvo, rvo, vo, o :) Baš sam mator kad se toga sećam :)

drvo...rvo...vo...o...nista...

@NikolaKG80 Kakva dobra reklama! Ostaje u malom mozgu decenijama...Samo, ima tu malo ironije - od nekadasnjeg giganta, slova pocela da otpadaju i na kraju nije ostalo nista...Koliko li je kostala kupovina zgrade i kome idu te pare? Ne verujem da idu nekadasnjim radnicima, verovatno su svi rasterani, kao i u drugim preduzecima...

Predrag 67

U tom hotelu će retko spavati domaći gosti, ali neka bar privuče bogate strance i eto koristi!

special image