• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da budemo bolji ljudi

Izvor mondo.rs

Mladi Knjaževčanin Miloš Stojanović predstavio je svoju prvu knjigu "Bolji ljudi", koja se sastoji od praktičnih primera i lekcija za ostvarenje ličnog i profesionalnog uspeha.

"Teška vremena čine ljude boljima. Šansa za uspeh krije se u trenucima krize". Upravo ovaj citat svog uzora Robina Šarme iskoristio je Miloš u svojoj knjizi popularne motivacione psihologije.

Knjiga govori o tehnikama koje pomažu da poboljšamo svoj život, bavi se motivacijom – tačnije temama o ličnom razvoju, uspehu, poboljšanju poslovnog ambijenta...

"Važno je da svaki čovek bude vođa gde god da se nalazi i šta god da radi. To je princip kojim se vodim. Moja omiljena kniga "Vođa bez titule" najbolje govori o toj temi", rekao nam je Stojanović, koji je nedavno imao priliku da lično upozna jednog od najpoznatijih svetskih učitelja za uspeh i traženog menadžerskog konsultanta Robina Šarmu.

Receniziju za knjigu "Bolji ljudi" pisao je Milošev mentor Vitomir M. Stevanović, dok je uvodničar bio Boško Ćirković Škabo, član grupe Beograski sindikat.

"Komponenta koja knjigu "Bolji ljudi" zaista uzdiže do nivoa štiva vrednog vaše pažnje je lična, neposredno iskustvena. Jer kako i sam autor na stranicama priznaje, sled stvarnih događaja je doveo do početka pisanja, koje je potom poslužilo kao značajan trening i izvor materijala za knjigu. Svako od poglavlja je proživljeno.

Tečan stil pisanja i svaki, sa publikom nesebično podeljen, zaključak su pošteno plaćeni dvema, često potcenjenim, valutama: vremenom i emocijama", napisao je, između ostalog, Škabo.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragan Vojvodić

Knjigu nisam pročitao ali ću to svakako uraditi jer sam danas saznao za nju. Napisati knjigu, znači i ogoliti svoja razmišljanja i unutrašnju intimu i staviti sebe pred druge. Miloš je to uradio i to je hrabar potez. On je primer kako preuzeti situaciju i raditi u životu stvari koje treba da se urade. Miloše imaš moju podršku. Dragan Vojvodić, autor: Hraniti Ego ili Porodicu?

Nanny

Zla ima toliko mnogo, da neće pomoći ova knjiga

Andrija

Gde može da se kupi knjiga?

SERIJE