Dejan Radonjić najbolji trener ABA lige

Autor:

Rukovodstvo regionalnog takmičenja uručiće treneru Crvene zvezde Telekom trofej namenjen najboljem treneru za sezonu 2013/14. Priznanja i Šariću, Gečevskom, KK Široki i lekaru KK Krka.

26
A- A A+

Dejan Radonjić najbolji trener ABA lige Foto: MN Press
Kao trener prvoplasiranog tima na kraju ligaškog dela sezone, uz skor 22-4, šef struke Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić proglašen je najboljim u takmičarskoj 2013/14.

Priznanje u vidu trofeja biće mu uručeno tokom završnog turnira, koji će biti održan u Beogradu od četvrtka do nedelje. Crveno-beli će se boriti za plasman u finale i Evroligu protiv Cibone. U drugom polufinalu igraće Partizan i Cibona.

Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac najavio je da će biti uručeno ukupno šest individualnih trofeja, u koje je ubrojio i jedan namenjen najkorisnijem igraču turnira.

Dejan Radonjić najbolji trener ABA lige Foto: MN Press
Nagradu će dobiti i najkorisniji igrač lige Dario Šarić, košarkaš Cibone koji je prema mišljenju organizatora najviše napredovao.

Male pehare dobiće i Todor Gečevski, zbog svega što je uradio nastupajući u ABA ligi, KK Široki, zbog reakcije pri povredi Vasilija Micića i lekar KK Krka Branimir Ivka, koji je brzo pomogao kada je Luka Mitrović u Novom Mestu povredio koleno.

"Lepo je kad nekome pomogneš i kada se postupi na takav način. Branimir Ivka je mnogo pomogao. Lep primer poslao je i KK Široki, koji se na vrlo lep i prijateljski način pokazao kad je gostovala Mega Vizura. Svi u hali su reagovali", rekao je Lisac.

Povezano

Sve vesti