• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sindikati: Promena radnog vremena ne menja ništa

Izvor Tanjug

Potpredsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Zoran Mihajlović ne očekuje da će najavljena promena radnog vremena u javnom sektoru dati pozitivne rezultate, jer se time ne rešavaju ključni problemi.

"Ne znam koji je efekat svega toga da li radili od šest ili od 12, osmočasovno je radno vreme, videćemo kakve će efekti dati...", kazao je Mihajlović, komentarišući najavu premijera Aleksandra Vučića da će radno vreme u javnom sektoru ubuduće počinjati u 07.30 sati, ili 8.00 sati.

Te inovacije nigde nisu dale neke pozitivne rezultate, tvrdi Mihajlović, dodajući da se boji "da neće ni ovde u Srbiji".

"Nije problem u radnom vremenu, već što ljudi nemaju posla, nema investicija, što su tajkuni kupili neke firme unazad 10 godina, što imamo kriminalnu privatizaciju, to će se vrlo teško rešiti promenom radnog vremena... bojim se da je to samo šminka", kazao je Mihajlović.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mik

Vi ste zaboravili da predstavljate radnike. Skoro svi radnici u proizvodnjama i trgovinama rade duze od 8sati. I svaku subotu. To je 220 SATI mesecno to nigde nema. Cak i u fijatu rade preko 9 sati

special image