Pola godine posle izbora aktuelnog rukovodstva novosadske "Stare dame", na čelne funkcije kluba doći će novi kadrovi. Doduše, ne i sasvim novi na "Karađorđu".

Fudbalski menadžer Zoran Pavlović, prvi sportski operativac "lala", predložen je u ponedeljak za predsednika Upravnog odbora kluba. Na osnovu lično podnete kandidature, vodio bi klub u periodu od 2014. do 2018. godine i na funkciji bi nasledio Milenka Jokića.

"Nepodeljeni stav svih članova  UO FK Vojvodina je da je gospodin Pavlović tokom svog dosadašnjeg angažmana u Vojvodini uradio ogroman posao na finansiskoj konsolidaciji kluba, a što je još bitnije, stvorio ambijent  za postizanje evidentnih takmičarskih rezultata", objašnjeno je u klubu.

Poznati fudbalski menadžer ušao je u klub jesenas i tokom zime formirao tim u saradnji sa šefom struke Brankom Babićem. "Lale" će u sredu pokušati da prvi put osvoje Kup Srbije.

Sednica Izborne Skupštine kluba zakazana je za 11. 05. 2014, kada bi trebalo očekivati i da klub dobije novog predsednika Skupštine. Umesto Balše Butorovića, taj posao će obavljati Radivoj Radosav, član prve šampionske generacije kluba i predsednik organizacionog odbora za proslavz 100 godina od osnivanja FK Vojvodina.