Najvažniji deo sportske opreme je...

Autor:

...onaj koji se ne vidi uvek - grudnjak!

1
A- A A+

Pravi sportski brushalter je neophodan ženama tokom treninga kako bi se one osećale prijatno, ali i zaštićeno, jer bez adekvatne podrške grudno tkivo, bilo ono veliko ili malo, se može nepopravljivo istegnuti ili povrediti.

Zato je vrlo bitno da sve žene i devojke koje se bave sportom izaberu odgovarajuću veličinu grudnjaka i adekvatan model.

Postoje grudnjaci koji su kompresivni, zadržavaju grudi pripijene uz telo pomoću elastične trake, i postoje potporni sportski grudnjaci koji imaju strukturu oko grudi, koja omogućava veću kontrolu pokreta, bez obzira na veličinu grudi.

Za sve one dame koje se bave intenzivnijim sportom neophodna je jača podrška.

Grudnjak mora biti dovoljno jak da štiti grudi, a u isto vreme da omogući da dovoljno duboko udahnete prilikom vežbanja. Ne sme da ima žice, već mora da bude čvrst, da lepo prijanja uz telo i bude udoban.

Zato u "Adidasu" pokreću kampanju #meetyourmatch, čiji je cilj da pomogne ženama u lakšem odabiru odgovarajućeg sportskog grudnjaka.

Vežbati bez odgovarajućeg brushaltera je isto kao i vežbati na štiklama.

Brojna istraživanja su pokazala da devojke koje tek počinju da se bave sportom ne posvećuju dovoljno pažnje tome i vrlo često vežbaju u neodgovarajućoj opremi.

Najnoviji modeli  sportskih grudnjaka se nalaze u adidas radnjama i Sport Vision prodavnicama u ŠC Ušće , TC Delta City, ali i Sport Vision prodavnicama u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Sve dame koje od 7.maja do 1. juna  izaberu svoj idealni grudnjak, sigurnu podršku za svaki sport, dobijaju na poklon "Adidas" iznenađenje!

Povezano

Sve vesti