Igrači, stručni štab, rukovodstvo i navijači Milana želeće da brzo zaborave prošlu sezonu, rezultatski prilično neuspešnu. Iako su igrali u osmini finala Lige šampiona, Seriju A su završili na nezadivnoj osmoj poziciji.

Ipak, razlog za optimizam "roso-neri" mogu naći i u ulasku u tim novog vunderkinda evropskog fudbala, Hakima Mansura, momka rođenog u Italiji 15. juna 1998. godine, od marokanskih roditelja.

Počeo je da trenira sa osam godina, a već sa 12 hteli su ga Arsenal, Milan, Barselona, Mančester junajted i Real. Izabrao je Milan, da bi ostao u zemlji u kojoj se rodio i čiji je reprezentativac u mlađim kategorijama.

"Roso-neri" hteli su da ga ubace u prvi tim još 2012. godine, ali im FIFA to nije dopustila, jer pravila nalažu da bi za ulazak među seniore fudbaler morao da ima bar 16 godina.

Uoči sezone 2014/15. jasno je da će mu biti dozvoljeno da se "skine" za prvi tim i obori klupski rekord, kao najmlađi senior, mada je i u sezoni na izmaku povremeno sedeo na klupi (na primer, protiv Sasuola, 18. maja)

S obzirom na to da još nije napunio 16 godina jasno je da će ući u istoriju Milana, jer je dosad najmlađi senior koji je nastupio u najstarijem uzrastu bio Paolo Maldini, koji je debitovao 1985, sa 16 godina i 208 dana.

Pogledajte šta Mastur zna sa loptom.