"Seasons of war": Evo glavnih glumaca

Autor:

Beograđanka Sanja Popović i Sarajlija Adnan Novo dobili su glavne uloge u ljubavnoj priči smeštenoj u doba rata na Balkanu.

0
A- A A+

Produkcija filma "Seasons of war" saopštila je da su uloge Jelene i Damira, dvoje glavnih likova, dobili Sanja Popović i Adnan Novo.

Popovićeva (28) je u glumi odmalena, i do sada je ostvarila uloge u filmovima "Plavi voz" i "Hadersfild". U pozorištu je igrala u predstavama "Ćelava pevačica", "Mala sirena", "Bure baruta" i mnogim drugim, vodila dečju emisiju na televiziji i glumila u brojnim reklamama. Takođe, pozajmljuje glas za crtane filmove.

Novo je igrao u više kratkih filmova, kao i serijama "Lud, zbunjen, normalan", "Priča iza diskrecione linije", "Dragi blože" i drugim.

Uskoro će biti objavljena imena glumaca koji će se pojaviti u sporednim ulogama u filmu turske rediteljke Sede Egridere.

Ekipa filma nedavno je saopštila da će deo novca prikupljanog za snimanje filma, donirati za pomoć postradalima u poplavama na Balkanu. Film će biti sniman u Srbiji i BiH, a premijera bi trebalo da bude ovog leta.

Najnovije i najzanimljivije vesti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti