Vujošević davio Bogdanovića na terenu (VIDEO)

Autor:

Utakmica između Partizana i FMP-a obilovala je incidentima, a u jednoj od ružnih scena učestvovali su trener crno-belih i njegov najbolji igrač.

Vujošević davio Bogdanovića na terenu (VIDEO) Foto: MN Press

Uzimajući u obzir opšte stanje u srpskoj košarci i najnovije tenzije među klubovima, bilo je očekivano da meč Partizana i FMP-a bude pun tenzija, iako nije imao veliki takmičarski značaj...

Ali, niko nije očekivao da će u Hali Sportova gledaoci imati priliku da vide scenu u kojoj jedan trener (Milan Gurović) gura protivničkog igrača, a drugi - Duško Vujošević - davi svog košarkaša.

On je u trenucima vođstva gostiju ušao u teren i uhvatio rukom za "gušu" Bogdana Bogdanovića, koji je prethodno dobio petu ličnu grešku, protestovao, pa dobio i tehničku grešku!

Pogledajte:

Izvor: you tubeDogodilo se to u 36. minutu, pri rezultatu 70:75, kada su crno-beli nastojali da anuliraju visoko vođstvo "pantera".

Bez obzira na okolnosti koje su vodile ružnim scenama - i u slučaju Gurovića i u slučaju Vujoševića - radi se o trenerima i učiteljima, koji bi mladim sportistima trebalo da budu primer svega pozitivnog.

Podsetimo, pre dva dana odigran je i "večiti" derbi u Železniku, u kojem su "glavne zvezde" u primitivizmu bili huligani.

Tužno.

Povezano

Sve vesti