mondo.rs

I tuča u Pioniru!

Autor:

Demarkus Nelson i Nikola Milutinov inicirali tuču košarkaša Crvene zvezde Telekom i Partizana. Nastavak neizvestan. Isključeno 11 igrača?

I tuča u Pioniru! Foto: MN Press

Sramota, užas, katastrofa...

Prva utakmica finala plej-ofa Superlige Srbije prekinuta je dva puta u razmaku od četiri minuta.

Pošto je u 28. minutu kompletna ekipa Partizana otišla u svlačionicu nezadovoljna suđenjem, a onda se vratila na teren, početkom četvrte četvrtine je došlo do koškanja Demarkusa Nelsona i Nikole Milutinova.

Duel njih dvojice izrodio se u pesničenje i opšti metež, tokom koga je ka klupi Crvene zvezde doletelo nekoliko stolica sa tribina i topovskih udara.

Većina učesnika incidenta (igrača i ljudi sa klupa) ponašala se prisebno, preovlađujuća želja bila je da se spasi što se moglo spasiti, ali šteta je već bila napravljena...

Izvor: YouTubeZavađene strane su rastavljene posle nešto manje od jednog minuta, potom su arbitri počeli da većaju sa delegatom o narednim potezima.

Agencija Tanjug objavila je da će nastavak utakmice uslediti kada se isprazni gledalište, kao i da je to bila odluka delegata i pripadnika Žandarmerije.

Prema informacijama agencije Beta, za nastavak utakmice postoji dodatni preduslov - da se klubovi saglase sa takvom idejom!

Nezvanično, sudije su isključile 11 igrača - šestoricu iz Partizana i petoricu iz Zvezde.

Do tuče je došlo pri vođstvu Zvezde od 69:64.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.