• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U petak jubilarna Noć knjige

Izvor MONDO/Agencije

Jubilarna 10. Noć knjige biće održana u petak u svih 27 prodajnih mesta knjižarskog lanca "Delfi" i klubova čitalaca "Lagune", a pod sloganom "Za čistku desetku".

 Među gostima u knjižari u SKC-u će biti dr Nere Karajlić kao i frontmen grupe Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule.

Karajlić je najavio da će posle petogodišnje pauze ponovo zasvirati da bi se čitaoci bolje zabavljali dok budu čekali red da plate knjige.

Među novim naslovima naći će se nove erotske knjige, trileri, istoriski romani i druge vrste žanrova, a na veb sajtovima "Lagune " ili "Delfija" nalazi se celokupna ponuda.

Domaćini "Noći muzeja" su uprkos krizi optimisti da će broj kupaca premašiti 50.000 koliko je bio dosadašnji rekord, budući da će moći da nađu knjige po ceni od dve paklice cigareta ili dva espresa u jeftinijim kafićima.

U obeležavanje "Noći knjige" uključile su se i biblioteke tako da je Narodna biblioteka Srbije predvidela popust za nove članove, Biblioteka grada Beograda je snizila cenu upisa za celu godinu za 50 posto, što je učinila i biblioteka u Pirotu.

Kako je ranije najavila direktor marketinga "Lagune" Ana Marković, uz fantastične popuste kupce čekaju pokloni, promocije novih knjiga i druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a Laguna je odlučila da će izdvojiti 1.000 knjiga koje će pokloniti biblioteci u Obrenovcu "Vlada Aksentijević".

Najnovije i najzanimljivije vesti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE