• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Emiratima otvoren Srpski poslovni savet

Izvor Tanjug

U Abu Dabiju je otvoren Srpski poslovni savet u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), a na svečanosti kojoj su prisustvovali predstavnici vlasti, ugledni privrednici dveju država i ambasade Srbije.

Na svečanosti je prikazan film "Srbija - jedno putovanje milion impresija", saopšteno je Privredne komore Srbije.

Reč je, kako se navodi, o organizaciji koja stvara i unapređuje poslovne mogućnosti i investicije između Republike Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, podstiče i zastupa interese privrede Srbije i srpskih profesionalaca u Emiratima i predstavlja Srbiju kao zemlju pogodnu za poslovanje i investiranje.

Na sinoć održanoj svečanosti Saveta prisustvovalo je više od 150 zvanica, predstavnika Vlade Emirata, privrednika iz UAE i uglednih građana Srbije koji žive i rade u Emiratima.

Nakon svečanog otvaranja promotivnim filmom ''Srbija - jedno putovanje, milion impresija'' (Serbia one jorney million imprešions) , Turističke Organizacije Srbije, goste su pozdravili Mirjana Radenović Ratković, menadžer Saveta, Ognjen Sudžum, predsednik Srpskog poslovnog saveta, Miloš Perišić, otpravnik poslova Ambasade Srbije u UAE i Mohamed Al Nuaimi, generalni podsekretar Federacije Privrednih Komora UAE.

Dodeljene su zahvalnice donatorima koji su pomogli Srbiju značajnim donacijama tokom i nakon poplava koje su zadesile našu zemlju u predhodnom periodu.

Podseća se da je nakon majske posete predsednika Privredne Komore Srbije Željka Sertića usledila je poseta UAE delegacije Srbiji. O pozitivnim utiscima i velikim potencijalima za saradnju govorio je Al Nuaimi generalni podsekretar Federacije Privrednih Komora Ujedinjenih Arapskih Emirata, organizator UAE delegacije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image