mondo.rs

"Državni posao": Ne idemo uz Grand!

Autor:

Popularna ekipa iz humorističke serije "Državni posao" priča o svom viđenju televizijskih programa i zašto ne bi nastavili saradnju sa Prvom televizijom.

24
A- A A+

Nikola Škorić (Torbica), Dejan Ćirjaković (Boškić) i Dimitrije Banjac (Čvarkov) nastaviće sa emitovanjem druge sezone emisije do 4. jula, nakon čega odlaze na letnju pauzu.

Pored emisije "Državni posao", koja se emituje na RTV, ovi momci imaju i redovan prilog petkom kod Ivana Ivanovića, ali nastavak saradnje još nije zagarantovan zbog uvođenja novih programskih sadržaja na Prvoj.

Dejan Ćirjaković kaže da im je neprihvatljivo da budu "u istom košu" sa Grandom.

"Ljudi gledaju šta im se ponudi i priča 'mi puštamo što narod želi' nije tačna. Po tom principu ne treba hapsiti ni narko-dilere, pošto i narko-dileri daju narodu što želi. Ne teraju nikoga da se drogira, nego ti sam dođeš kod njega i kupiš drogu", rekao je Dejan za "Blic TV magazin".

 "Boškić" naglašava da kulturni program opada i da u medijima novac igra glavnu ulogu u kreiranju programa.

"Ne mogu da kritikujem prelazak Granda. To su kao i sve televizije komercijalnog tipa - čist prelazni rok kao u fudbalu. Sada se samo priča o šerovima i o parama. Više nije bitno da li projekat ulazi u koncepciju TV ili ne.

Gori smo nego Ameri. Kod nas sada isključivo rade pare i ništa drugo. Nije ništa bolje ni to što puštaju serije i emisije o poznatima u kojima pričaju kako se ko obukao, a onda usledi emisija u kojoj mali Aca nema ruke. Meni je sve to teško đubre. Zato ćemo dobro razmisliti o svemu na jesen", otvoreno priča Ćirjaković.

 Ova fenomenalna trojka istrajava u nameri da kod njih nema cenzure.

"To je toliko benigno, da ne verujem da neko može da nas skine sa programa. Evidentno je da vlast baš ne voli da se sa njima tera šega, ali kod nas nema ničega na ličnoj osnovi", istakao je Dimitrije, dok Nikola dodaje da ukoliko nekome iz vlasti stvarno smeta njihov humor, onda imaju ozbiljan problem.

Najnovije i najzanimljivije vesti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti