• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zlatna žica Živka Nikolića"

Izvor mondo.rs

U sredu, 25. juna, u Mikser House-u, održaće se celodnevni program posvećem stvaralaštvu čuvenog jugoslovenskog reditelja – Živka Nikolića.

 Program koji počinje u 10 časova i traje do ponoći, obuhvatiće debate, izložbu fotografija, projekcije filmova, specijalitete crnogorske kuhinje i još mnogo toga, a ulaz je besplatan.

Prvo na programu je debata " Jugoslovenska prošlost, srpska sadašnjost i svetska budućnost filma",koja će se baviti pitanjima istorije filma na ovim prostorima, njegovim trenutnim položajem, ali i budućim potencijalima.

U 15 časova, posetioci će imati priliku da učestvuju u snimanju kratke filmske sekvence po metodi Živka Nikolića i da budu deo rada filmske ekipe.

 "Bauk", "Graditelj" i "Polaznik", jedni su od kratkih dokumentarnih filmova čuvenog reditelja, koje ćete moći da gledate od 17 časova.

Večernji program je posvećen filmskoj trilogiji pod nazivom "Slovenska lepota", a koji obuhvata projekcije filmova u kojima glavnu ulogu tumači Savina Geršak – "Smrt gospodina Goluže", "Čudo neviđeno" i "U ime naroda".

Ljubitelji kinematografije će imati da uživaju u još mnogo sadržaja, pa s toga svakako vredi posetiti!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE