• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za fanove stripa: Tor je žena!

"Marvel" šokirao, novi Bog gromova je - žensko!

Ljubitelji stripova, naročito Tora, doživeli su iznenađenje od kuće "Marvel", koja je objavila da će Tor u daljim nastavcima stripa biti žensko.

Predstavljena je i fotka, na kojoj se vidi plavokosa, misteriozna, maskirana žena, a "Marvel" je pojasnio da se ne radi o privremenoj zameni, već da će ona ubuduće biti Tor.

"Ona je jedan i jedini Tor, i dostojna je toga! Na čekiću Mjolniru piše da onaj ko drži čekić, ako je ON vredan, imaće moć, ali vreme je da osavremenimo taj natpis kako bi obuhvatio i drugi pol", rekao je urednik "Marvela" Vil Mos.

Fanovi su zasuli društvene mreže komentarima na račun izgleda novog superheroja, odnosno superheroine, ali i činjenice da će joj ostati ime na koje su navikli. Takođe, već su krenule teorije o tome otkud sada ova plavuša u ulozi Tora. Kažu da je ona davno izgubljena rođaka originalnog Tora, da je prerušeni Loki, čarobnica...

Bilo kako bilo, "Marvel" je uspeo da uradi dve stvari - da motiviše žensku publiku, koja prema statistici ređe čita stripove, i da postane jedna od glavnih tema u svetskoj šoubiznis štampi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivan

Koncita Tor

Miljana

Ne menjaju oni samo strip, oni karikiraju mitologiju. Nije njihova (svi znamo da je to za njih neshvatljiv pojam) i mogu da se zezaju sa njom. Hajde nešto svoje da tako promene, ne oni su Kapetan Amerika.

B-0

Ma daj.... Nema veze. Do 2010. je izašlo ihahaj normalnih stripova. Ovo sad je idiotizan, ali onaj pravi. Neka stvaraju nove likove, a ne da hule ikone stripa. Zvučim kao "hard core" religijski fanatik, ali ovo je jeres.

SERIJE